Civileket tájékoztattak a lehetőségekről fideszes politikusok

Megosztás

Milyen lehetőségei vannak ma egy civil szervezetnek? Milyen támogatások állnak rendelkezésre ezen szervezetek támogatására? Ilyen és ezekhez hasonló kérdéseikre ma mind választ kaphattak az érintettek a “Civil Info-nea 2024” elnevezésű országos tájékoztató rendezvény szolnoki állomásán.

A szolnoki városházán tartott rendezvényen a civileket fideszes politikusok tájékoztatták, úgymint Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc polgármester és Hubai Imre vármegyei elnök…

Mint ismert, a Fidesz-kormány 2017-ben teljes körű támadást indított a neki nem tetsző civil szervezetek ellen. 

2017 eleje:

„A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége” – nyilatkozta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, frakcióvezető-helyettese.”

Németh Szilárd megnevezte, melyik civil szervezetek csípik a kormány szemét: a Társaság a Szabadságjogokért, a Magyar Helsinki Bizottság és a Transparency International. „Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani” – nyilatkozta az ATV-ben.

A kormány azóta is a leginkább a tenyeréből evő nyugdíjas szervezeteket kedveli és támogatja.

Forrás és fotó: Szolnok TV Facebook

Kapcsolódó cikkek